5 heren aangehouden voor intiem misbruik

De politie van Wanica heeft donderdag vijf verdachten aangehouden in verband met een intiem misbruik-zaak. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat donderdag een 20-jarige dame samen met haar vriend uit was geweest.
[quads id=1]
Volgens haar verklaring voelde zij zich op een gegeven moment niet goed, waarna zij met haar vriend naar huis zou gaan. De vriend heeft haar gebracht in een woning in het politieverzorgingsgebied van Houttuin. Daar heeft hij samen met vier andere vrienden van hem het meisje beurtelings misbruikt.

De sterke arm, die de aangifte van het vreselijk voorval binnen kreeg, zette terstond een onderzoek op touw. Eerst werd de vriend aangehouden en daarna de overige vier verdachten. In het belang van het verdere onderzoek is het vijftal, na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Het slachtoffer is verwezen naar de Spoedeisende Hulp voor medische assistentie.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.