25-jarige Gordon Ceder vermoedelijk aangereden door 22-jarige

…kon hij door zijn snelheid niet meer afremmen en moet hij die persoon hebben aangereden. Arthur zegt te zijn doorgereden, omdat hij geen rijbewijs heeft. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol …

De voetganger Gordon is op zondag 22 oktober als de 63e verkeersdode genoteerd. In de vroege ochtend van zondag 22 oktober is Gordon aangereden op de hoek van de Verlengde Gompert- en de Kleinestraat. Surveillerende politieambtenaren van ressort Geyersvlijt zagen op een bepaald moment op een adres een voorstootbalk van een auto op het wegdek liggen en verrichte een onderzoek.
[quads id=1]
Een getuige verklaarde aan de sterke arm dat een manspersoon door een auto is aangereden en dat de autobestuurder was doorgereden.

De politie zette gelijk de achtervolging in, omdat het voertuig nog op de weg te zien was. Bedoeld voertuig is klemgereden aan de Heilardstraat. Bij controle bleek de voorstootbalk van het voertuig te ontbreken.

De 22-jarige autobestuurder Arthur S. is staande gehouden. Hij verklaarde dat de manspersoon reeds op het wegdek lag. Hij had hem niet gezien wegens het ontbreken van verlichting op de weg. Verder kon hij door zijn snelheid niet meer afremmen en moet hij die persoon hebben aangereden. Arthur zegt te zijn doorgereden, omdat hij geen rijbewijs heeft. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol en is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.
[quads id=1]
De wetsdienaren begaven zich naar de plek waar de aanrijding heeft plaatsgevonden en troffen het levenloos lichaam van Gordon aan.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van het verkeersslachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 63.
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/10/23/herinneringen-aan-25-jarige-neefje-gordon-ceder/

Foto binnengekomen via Facebook
Bron: KPS
**
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.