Werkzaamheden Zwartenhovenbrugstraat zullen 24 maanden duren!

…De werkzaamheden zullen ruim 24 maanden in beslag nemen maar de gemeenschap krijgt er na die periode een mooiere straat voor terug….

Er worden nu voorbereidingen getroffen om de riolering van de Zwartenhovenbrugstraat aan te pakken. Nadat deze is gerehabiliteerd krijgt de straat een nieuwe laag asfalt. De werkzaamheden zullen ruim 24 maanden in beslag nemen maar de gemeenschap krijgt er na die periode een mooiere straat voor terug.
[quads id=1]
Bewoners van de omgeving krijgen op de eerste plaats een goede afwatering en ook voor degenen die vaak in dit gedeelte van de hoofdstad zaken doen zullen merken dat de voetpaden, bermen en trottoirs er beter zullen uitzien. Kortom een veel betere inrichting dan wat er nu staat.

Dit garandeert Marc Flu, project Engineer van Baitali N.V. Dit bedrijf zal de rehabilitatiewerkzaamheden aan de eerdergenoemde weg uitvoeren. Met betrekking tot de kwaliteit zei de engineer, dat Baitali N.V al jaren bezig is een bepaald niveau te waarborgen, wat ook niet anders zal zijn bij dit project.

Er is voor de uitvoering van dit groot project een kwaliteitsplan opgesteld, waarbij de productie van de aggregaten die in het project verwerkt worden, alsook de levering en verwerking van alle materialen aan een strenge controle onderhevig zullen zijn.
[quads id=1]
De werkzaamheden starten medio november en zullen in secties worden uitgevoerd. Blok 1 is het gedeelte tussen de Nassylaan en de Keizerstraat. Dan volgt het weggedeelte tussen de Keizerstraat en de dr. Sophie Redmonstraat. Blok 3 behelst het gedeelte Dr.Sophie Redmondstraat en de Drambrandersgracht. Het laatste blok omvat het gedeelte tussen de Drambrandersgracht en het Molenpad.

Eerdere berichten:

Bekendmaking – Zwartenhovenbrugstraat wordt verbeterd

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.