Video – Zou jij Janice Telgt een brasa geven terwijl ze HIV heeft?

...Ze vertrekt binnenkort ook naar Suriname om te gaan bouwen aan een centrum voor verstoten kinderen met HIV….

Zou je me willen daten als je wist dat ik HIV besmet was? Hoe reageren mensen in Reigersbos op deze vraag?
Janice Telgt heeft al jarenlang HIV.
[quads id=1]
Ze wil graag taboes rondom dit virus doorbreken omdat ze merkt dat deze leiden tot onwetendheid, onbegrip en daardoor uitsluiting van mensen met HIV.
De mensen van Zuidoost TV hebben Janice gesproken voor de camera en we volgen haar in haar strijd voor meer kennis over HIV.

.“Ja zeker”, zeggen de meesten op de vraag of ze Janice willen daten. Logisch, ze is een knappe verschijning. Maar, hoe reageren ze vervolgens als Janice ze zegt dat ze HIV heeft? En durven ze haar ‘live @Winkelcentrum Reigersbos’ een brasa te geven? Of gewoon een hand?

Of als je zoon met haar thuis komt? Janice Telgt heeft zelf al 17 jaar HIV. Ze vertrekt binnenkort ook naar Suriname om te gaan bouwen aan een centrum voor verstoten kinderen met HIV.
[quads id=1]
Zou jij haar een brasa geven als je haar tegenkomt? Ze ging de straat op en nam deze video op. Bekijk hier de interessante video:

Bron: Bijlmer.net

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.