Video – Familie en vrienden hebben afscheid genomen van Anne Faber

In Nijmegen is vrijdag in besloten kring afscheid genomen van Anne Faber. De uitvaart was in de Stevenskerk. Het lichaam van de 25-jarige Faber werd vorige week gevonden in het buitengebied van Zeewolde.

[quads id=1]

De vrouw groeide op in de regio Arnhem-Nijmegen. Ze studeerde in Nijmegen en verhuisde daarna naar Utrecht. Drie weken geleden verdween ze spoorloos tijdens een fietstocht.

Voor betrokkenheid bij haar verdwijning werd Michael P. aangehouden. Donderdag bepaalde de raadkamer van de rechtbank dat hij nog drie maanden vast blijft zitten. Het onderzoek naar de dood van Anne Faber is nog bezig. Op 10 januari staat de eerste pro-formazitting van de rechtszaak gepland. Er is dan nog geen inhoudelijke behandeling.

P. werd in 2012 tot twaalf jaar cel veroordeeld voor de verkrachting van twee meisjes van 16 en 17 in Nijkerk in 2010.

Bekijk hier een video omtrent de vermissing van Anne Faber. Van begin tot het vreselijke eind.

[quads id=1]
Dit werd er gezegd over de begrafenis:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.