Twee verkeersdoden erbij dit weekend

…25-jarige Gordon C. is zondagochtend bij een aanrijding aan de verlengde Gompertstraat dichtbij de Kleinestraat overleden…

Een bromfietser heeft gisteren het leven gelaten, kort na een aanrijding op de kruising Hendrika Veldkamp-/Parsimstraat.
[quads id=1]
Starnieuws verneemt dat de bromfietser op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis is gestorven aan de opgelopen verwondingen.

De dodelijke aanrijding vond plaats tussen de bromfietser en een autobestuurder. Er zijn nog geen details prijsgegeven. De politie van Kwatta is bezig met het onderzoek.

Bekijk hier foto’s van bovenstaand verkeersongeval:


De 25-jarige Gordon C. is zondagochtend bij een aanrijding aan de verlengde Gompertstraat dichtbij de Kleinestraat overleden. Gordon die als voetganger over de Gompertstraat liep, werd door een auto aangereden en meters over de straat meegesleept.
[quads id=1]
Het ontzielde Lichaam is in verband met het onderzoek door de politie in beslag genomen. De bestuurder werd naar het bureau afgevoerd voor verder verhoor. Als hij over een geldige rijbewijs of onder invloed was van alcohol is nog niet bekend.

De verkeersbarometer is gestegen naar 62 en 63 voor dit jaar.

Foto van Jennifer W., Arwesh

Bron: DWT
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.