Slechte weg naar South Drain is hersteld.

…enorme verzakking en afkalving van dat deel in de weg. De weg leidt naar de veerverbinding tussen ons land en buurland Guyana….

Een deel van de weg naar South Drain, dat er slecht aan toe was is inmiddels hersteld. Dit gedeelte van de weg is afgelopen dinsdag door de aannemer opgeleverd. Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh van Nickerie en de leiding van de Wegenautoriteit Suriname hebben de nodige ceremoniële handelingen gepleegd.
[quads id=1]
De werkzaamheden die ongeveer 5 weken hebben geduurd waren noodzakelijk vanwege de enorme verzakking en afkalving van dat deel in de weg. De weg leidt naar de veerverbinding tussen ons land en buurland Guyana.

Dagelijks maken er honderden mensen gebruik hiervan. De werkzaamheden aan het weggedeelte zijn in opdracht van de Wegenautoriteit Suriname uitgevoerd door het bedrijf Westland Sama group.

[quads id=1]
Bron: BIC Nickerie
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.