Ingrid ‘First Lady’ Bouterse maakt sociaal zwakkeren weer blij

…De presidentsvrouwe kan niet iedereen tegemoet komen maar probeert in te gaan op de vele verzoeken, waar de situatie toch wel noodzakelijk is….

First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, heeft wederom enkele instellingen blij gemaakt. Afgelopen woensdag heeft ze op haar bureau donaties aan tehuizen, kinderen en sociaal zwakkeren uit de samenleving gedaan.
[quads id=1]
Deze groepen hebben eerder per brief bij de First Lady aangeklopt voor hulp. De presidentsvrouwe kan niet iedereen tegemoet komen maar probeert in te gaan op de vele verzoeken, waar de situatie toch wel noodzakelijk is. De donaties zijn mogelijk gemaakt door donateurs.

“Wij stimuleren de kinderen, we willen dat de kinderen naar school gaan en daarom hebben wij gemeend om Ramona te ondersteunen”, zei de First Lady bij de overhandiging van een fiets aan de vader van deze jonge scholiere. Waar ze woont is er namelijk geen busverbinding.
[quads id=1]
Aan onder andere kindertehuis Odo Netie te Meursweg, Para, schonk de presidentsvrouwe 25 paar schoenen voor de pupillen van dit verblijf. De overige donaties bestonden uit een ziekenhuisbed, een rolstoel, ijskast, fiets, schoeisel, geldbedragen en drank. De First Lady heeft in totaal aan drie instellingen en zes individuen een donatie gedaan. Niet een ieder komt in aanmerking hiervoor. Wanneer de verzoeken binnenkomen wordt het proces van onderzoek ingezet door medewerkers op het bureau, alvorens de behoeftige wordt opgeroepen.

Bekijk hier enkele foto’s ervan:

Foto’s van Facebook Ingrid Bouterse – Waldring
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.