Centrale Markt krijgt opknapbeurt en betere parkeermogelijkheden

markt Paramaribo

…Aan de veiligheid wordt ook gewerkt en de hygiëne ter plekke heeft de volle aandacht van de marktmeester….

De Centrale Markt krijgt momenteel een opknapbeurt zodat het aantrekkelijker wordt voor het publiek. De marktleiding is nu bezig de diverse stands een schilderbeurt te geven en wordt de elektrificatie verbeterd. Marktmeester John Lecton vertelt, dat momenteel parkeermogelijkheid voor bezoekers in orde wordt gemaakt.
[quads id=1]
Hij heeft reeds gesprekken gevoerd met de EBS en SWM om aldaar een kantoor te openen zodat bezoekers van die gelegenheid gebruik maken om hun rekeningen te voldoen. Ook met het CBB zijn er gesprekken gevoerd. Het ligt in de bedoeling om met de leiding van Telesur en MyLab na te gaan wat de mogelijkheden zijn voor een unit bij de markt.

Lecton geeft aan, dat er parkeermogelijkheden zijn en wel naast de markt bij het pompgemaal. Wat nu gebeurt is dat de venters heel vroeg die plek innemen waardoor bezoekers naar andere mogelijkheden moeten uitkijken. Daar komt spoedig verandering in.

Lecton ziet graag, dat de verkoopplaats weer een centrum wordt waar burgers naar toe gaan om hun spullen te kopen en anderen te ontmoeten. Aan de veiligheid wordt ook gewerkt en de hygiëne ter plekke heeft de volle aandacht van de marktmeester. Ofschoon het ministerie van Regionale Ontwikkeling en het districtscommissariaat altijd bereid zijn de handelsplaats een hand te helpen, weigert Lecton die hulp.
[quads id=1]
Hij heeft liever dat de markt zichzelf bedruipt aangezien er genoeg mogelijkheden zijn. Er is veel gedoogd en Lecton vindt, dat er ordening doorgevoerd moet worden. De werkzaamheden aan de markt zijn al enkele weken gaande en worden uitgevoerd door enkele gedetineerden.

Eerdere berichten:

Bekendmaking – Centrale markt tot woensdag gesloten!!

Centrale Markt is SWM en EBS meer dan een miljoen SRD schuldig

 

Bron: De boodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.