Ramdas en Martin aangehouden na drugsvondst midden in de stad

…Het gelukte het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo de drugs op maandag 2 oktober te onderscheppen. De container bevond zich op een terrein aan de Zwartenhovenbrugstraat,…

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de afgelopen week Ramdas R. (52) en de 44-jarige Martin H. aangehouden in de drugszaak, waarbij een hoeveelheid drugs in een 40 foot container was verstopt.
[quads id=1]
Het gelukte het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo de drugs op maandag 2 oktober te onderscheppen. De container bevond zich op een terrein aan de Zwartenhovenbrugstraat, dichtbij het Molenpad. De landbouwer Ramdas is op maandag 9 oktober aangehouden en de douaneambtenaar Martin op vrijdag 13 oktober.

Beide verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.
Eerdere berichten:

Verdachte aangehouden na vondst 395 kilo drugs aan de Zwartenhovenbrugstraat

Drugs gevonden in container aan de Zwartenhovenbrugstraat

 
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.