Bekendmaking – Zwartenhovenbrugstraat wordt verbeterd

…Het gedeelte tussen de Nassylaan en de Keizerstraat zal als eerst worden aangepakt. Het is de bedoeling, dat het verkeer zal worden omgeleid. …

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) zal binnenkort een aanvang maken met de rehabilitatie van de Zwartenhovenbrugstraat. Het gaat om het gedeelte tussen de Nassylaan en het Molenpad. De bedoeling van de werkzaamheden is dat de riolering die onder de weg loopt, wordt vernieuwd.
[quads id=1]
Hiermee wordt ook de bovenbouw, het weggedeelte, gerehabiliteerd. Hoofd van de afdeling Verkeer van het ministerie van OWT en C, Henk Wip zegt in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut (NII), dat de werkzaamheden gefaseerd zullen plaatsvinden. Het gedeelte tussen de Nassylaan en de Keizerstraat zal als eerst worden aangepakt. Het is de bedoeling, dat het verkeer zal worden omgeleid.

De samenleving wordt op korte termijn uitvoerig hierover geïnformeerd. Wip gaf de garantie dat met de omleiding het verkeer toch een vlotte doorgang zal hebben. De winkels in deze omgeving zullen volgens hem weinig last ondervinden gelet op de bereikbaarheid voor de klanten.


[quads id=1]
De inrichting van het plaatselijke verkeer zal met de rehabilitatie aangepast worden. In de huidige situatie heeft de Zwartenhovenbrugstraat een breedte van 9-10 meter. Na de rehabilitatie zal er een situatie ontstaan waarbij de afwikkeling van het verkeer beter zal gaan, garandeert het afdelingshoofd.
Bron: De boodschap

Foto: De digitale winkel
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.