Wie waar waar ontsnapte verdachte Gilbert Peerwijk is?

cel Suriname

…Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de woon- of verblijfplaats van deze ontvluchte Gilbert Peerwijk kan die doorgeven via het telefoonnummer 403101 of de Centrale Meldkamer op 115….

De verdachte Gilbert Peerwijk heeft op vrijdag 13 oktober kans gezien uit de politiewacht van het Bureau Nieuwe Haven te vluchten. Gilbert wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van donderdag 12 oktober samen met kompanen een beroving te hebben gepleegd aan de Waaldijkstraat,ter hoogte van deFinaBank.

De rovers hebben een vrouwspersoon beroofd van haar tas inhoudende SRD. 400 en persoonlijke spullen.  De benadeelde  bleef ongedeerd. De verdachten verlieten na hun daad de plek in een gereedstaand voertuig. Aan de hand van het kentekennummer zijn, kort na de beroving, drie verdachten, waaronder Gilbert, aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten ingesloten.

Gilbert die aan de boeien op de wacht bank was geplaatst in afwachting van zijn verhoor, zag op een onbewaakt moment kans te vluchten. Tot op het moment dat dit bericht is uitgegeven is Gilbert nog niet aangehouden.

Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de woon- of verblijfplaats van deze ontvluchte Gilbert Peerwijk kan die doorgeven via het telefoonnummer 403101 of de Centrale Meldkamer op 115.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.