Dankbetuiging – Ileen Struiken

0

Dank aan allen die zich hebben ingezet om het leven van Ileen aangenaam te maken! Dank aan allen die hebben ondersteund tijdens haar ziekbed, haar heengaan, afscheid, singi neti & de ter aarde bestelling van

Ileen Sherida Struiken

20 oktober 1964 – 7 september 2017

De uitvaart vond plaats op 15 september 2017
(RK Begraafplaats St. Laurentius te Rotterdam-Crooswijk)

“Grijp toch de kansen door God u gegeven…”

Uw attentie in welke vorm dan ook, heeft ons enorm gesterkt. De Heere zegent u rijkelijk! Uit aller naam:

De familie Struiken & Wielingen in Nederland


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.