Dankbetuiging – Ileen Struiken

Dank aan allen die zich hebben ingezet om het leven van Ileen aangenaam te maken! Dank aan allen die hebben ondersteund tijdens haar ziekbed, haar heengaan, afscheid, singi neti & de ter aarde bestelling van

Ileen Sherida Struiken

20 oktober 1964 – 7 september 2017

De uitvaart vond plaats op 15 september 2017
(RK Begraafplaats St. Laurentius te Rotterdam-Crooswijk)

“Grijp toch de kansen door God u gegeven…”

Uw attentie in welke vorm dan ook, heeft ons enorm gesterkt. De Heere zegent u rijkelijk! Uit aller naam:

De familie Struiken & Wielingen in Nederland


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.