‘Bezeten’ militairen weer rustig na gebed

…Woensdagochtend bij het krieken van de dag werd de post aangevallen door ‘demonische krachten’ die bezit namen van enkele manschappen….

De Ware Tijd berichte dit eerder vandaag:

Legerpredikant Michael Stewart heeft woensdag een dringende oproep gedaan aan geloofsgenoten om in strijdgebed te gaan voor manschappen van het Nationaal Leger die gedetacheerd zijn te Stoelmanseiland. Hij vroeg de dringende gebedsondersteuning via Whatsapp nadat omstreeks 4.00 uur ‘s ochtends de militaire post onder “geestelijk vuur” zou zijn genomen.

Volgens de zieleherder zijn enkele manschappen “bezet geworden door geesten en in trance geraakt” en zou de aanval in de loop van de dag “grimmiger en grimmiger” zijn geworden. Aanvankelijk waren twee militairen in trance geraakt maar later viel een derde militair ten prooi aan de “boze geesten aldaar”. “De verantwoordelijke commandant aldaar is een beetje radeloos. Hij is bang dat het vanavond erger gaat worden”, houdt Stewart zijn kerkgenoten voor.

Na interventie van een gebedsgroep woensdagavond is de rust op de militaire post te Stoelmanseiland goeddeels teruggekeerd. Dat zegt legerpredikant Michael Stewart tegen de Ware Tijd. Woensdagochtend bij het krieken van de dag werd de post aangevallen door ‘demonische krachten’ die bezit namen van enkele manschappen.

Omdat het te lang zou duren om geestelijken van het leger over weg en rivier naar Stoelmanseiland te transporteren riep Stewart via sociale media geloofsgenoten op in gebed te gaan voor de daar gelegerde troepen. Geld was er niet om direct een vliegtuig te charteren naar het gebied. Rond half negen ’s avonds arriveerde een pastor van Gemeente Gods Bazuin Ministries uit de omgeving met een gebedsgroep te Stoelmanseiland en bond met succes de geestelijke strijd aan met de boze machten.

“De rust is daarna enigszins teruggekeerd”, aldus dominee Stewart. Hij zegt woensdag uit nood geestelijke leiders via Whatsapp te hebben opgeroepen in gebed te gaan voor de militairen. De situatie was, aldus de predikant, “zeer grimmig”. Bij voorkomende gevallen geeft het Nationaal Leger geen ruchtbaarheid aan soortgelijke incidenten, voegt hij eraan toe. De komende dagen zullen nog meer acties worden ondernomen om de situatie te Stoelmanseiland verder te normaliseren.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.