Anoniem: Hij blijft maar uitlopen en kinderen buiten maken ~Suriname

Beste FamilieNieuws. Ik ben Saskia uit Suriname. Ik heb drie kinderen met mijn vriend Frank, maar hij heeft altijd voor me uitgelopen en nog steeds. Ik raak depressief en zet statussen op Facebook als ik teleurgesteld ben of als ik hem alweer gepakt hebt met uitlopen.

[quads id=1]

Saskia uit Surinamme

Ik alleen, heb schoolgeld betaald en schoolspullen gekocht. Dit terwijl hij een goeie baan heeft. We wonen nu samen, ik dacht dat hij zou veranderen maar hij is nog erger geworden. Mensen zeggen tegen me dat ik mezelf verlaag als ik mijn privéleven op Facebook zet. Maar dat zie ik als een uitlaatklep. Ik put kracht uit de reacties want bepaalde FB vrienden komen op voor me.

[quads id=1]

Uit wraak vertel ik aan al die dames waarmee hij uitloopt dat hij het ook oraal doet. Dus vrouwen hun geslachtsdeel eet. Ik heb ook een relatie met zijn vriend gehad om hem te pesten. Uit wraak zeg maar.

Ik stuur ook vervelende berichten naar zijn vrienden want hij loopt achter ze om uit te lopen. Ze doen het allemaal. Tijdens onze relatie heeft hij zelfs buitenkinderen gemaakt. Toen ik in verwachting was van mijn laatste wilde ik zelfmoord plegen. Zo ziek werd ik van de situatie.

[quads id=1]

Ik heb een fake account met zijn foto gemaakt en scheld al zijn meiden uit met de hoop dat ze ruzie krijgen en dat ze hem met rust laten. Hij slaapt soms niet eens thuis of komt in de hele late uurtjes thuis aan. Wat moet ik doen, kijkers? Ik heb zoveel geprobeerd om zijn gedrag te veranderen. Ik kan het niet meer. Ik weet het niet meer. Maar…..Ik hou echt van hem. Hoe kan ik ervoor zorgen dat Frank niet meer uitloopt?

[quads id=1]

gerelateerde verhalen:

Anoniem: Hij denk dat ik niet weet dat hij uitloopt

Anoniem: Ik ben zwanger en hij loopt uit

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.