Video – Kind overleden nadat nicht als straf op haar ging zitten (buitenland)

…Na tien minuten gaf Dericka aan dat ze moeite had om adem te halen, maar Posey bleef nog twee minuten op haar nichtje zitten. Toen ze opstond bleek Dericka niet meer te ademen….

Een 9-jarig meisje uit Pensacola (Florida) is zaterdag overleden, nadat haar 150 kilo zware nicht twaalf minuten lang op haar was gaan zitten. De verdachte wilde het meisje op die manier straffen omdat ze zich misdragen zou hebben.

De 64-jarige Veronica Green Posey is vandaag officieel aangeklaagd voor moord en kindermishandeling, meldt The Pensacola News Journal. De ouders van het slachtoffertje riepen de hulp van Posey in, omdat ze hun dochter Dericka Lindsay wilden straffen.

Posey zou het kind eerst met een liniaal en metalen pijp hebben geslagen. Het slachtoffer rende daarop naar een stoel, waarna Posey op haar zou zijn gaan zitten. Na tien minuten gaf Dericka aan dat ze moeite had om adem te halen, maar Posey bleef nog twee minuten op haar nichtje zitten. Toen ze opstond bleek Dericka niet meer te ademen.
Ambulance

De 150 kilo zware vrouw belde vervolgens zelf een ambulance, maar hulp mocht niet meer baten. Dericka bleek te zijn overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Posey werd daarop in de boeien geslagen. Ook de 69- en 62-jarige ouders van het kind zijn aangehouden. Zij worden verdacht van nalatigheid.
Bekijk hier de video erover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.