26-jarige Veronica Pale dood in goot gevonden

…Volgens verklaring van een zus was Veronica tot 22.00 uur in de avond van maandag 16 oktober nog in huis. Toen de familie in de ochtend van 17 oktober wakker werd en Veronica niet zag…

De politie van Houttuin deed op dinsdag 17 oktober na een melding dat een lijk van een jonge vrouw in een goot langs de Martin Luther Kingweg was gesignaleerd, de plek aan.

De wetsdienaren troffen bij aankomst het lijk aan. Volgens beschreven signalementen, gaat het om de 26-jarige Veronica Pale, van wie eerder op dezelfde dag aangifte van vermissing door de familie is gedaan.

Volgens verklaring van een zus was Veronica tot 22.00 uur in de avond van maandag 16 oktober nog in huis. Toen de familie in de ochtend van 17 oktober wakker werd en Veronica niet zag, deed zij aangifte van vermissing. Het familielid heeft aangegeven dat Veronica zich reeds geruime tijd vreemd gedroeg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak wordt door de recherche van regio Midden voortgezet.
Foto Actionnieuws

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.