Video – Nederlandse politie vindt 12-jarig overleden meisje in auto

…is de aangehouden man de stiefvader van het overleden meisje. De man zou een zedenverleden hebben….

De politie gaat ervan uit dat het 12-jarige meisje dat zaterdag dood werd aangetroffen in een auto in Assen door een misdrijf om het leven is gekomen. De bestuurder van de auto, een 46-jarige man uit Hoogeveen, is opgepakt.

De man meldde zich zaterdagavond zelf bij het politiebureau in Assen. De man zocht bij het bureau zelf contact met agenten. Die gingen met hem in gesprek en troffen vervolgens het overleden kind aan in de auto. Daarna werd de man meteen aangehouden en verhoord.

Volgens de politie komt het vermoedelijk 12-jarige meisje ook uit Hoogeveen. Volgens RTV Drenthe is de aangehouden man de stiefvader van het overleden meisje. Dat meldt de regionale omroep op basis van ,,een zeer betrouwbare bron”. De man zou een zedenverleden hebben. De politie is een onderzoek gestart en zegt niet wat de relatie tussen de twee is.

Het onderzoek moet uitwijzen wat de toedracht van het geweldincident is geweest. De auto is in beslag genomen.
Bekijk hier de video erover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.