Video – Bevallen terwijl je niet weet dat je zwanger bent. Het kan echt!

…In de toiletpot zag ik twee handjes, twee voetjes en twee oogjes die me aankeken. Ik zag meteen dat er een baby was geboren….

Oké, het komt niet dagelijks voor, maar twee jaar geleden beviel in Haarlem een 44-jarige “onvruchtbare” vrouw van een zoontje terwijl zij niet wist dat ze zwanger was. Dit is haar bijzondere verhaal.

Kersverse moeder Marielle kreeg op haar 22e te horen dat ze onvruchtbaar was. Een zwangerschap was het laatste waar zij aan dacht toen ze merkte dat haar buik wat dikker werd. “Mijn eileiders waren niet goed. Ik was er helemaal niet mee bezig dat ik zwanger zou kunnen zijn,” zo vertelde de moeder aan het Haarlems Dagblad. Marielle begon met lijnen en schafte corrigerend ondergoed aan om haar buikje wat te bedekken. Alsof het verhaal op zich nog niet spannend genoeg is, had ze tijdens haar zwangerschap negen maanden lang gerookt en was ze ook nog eens in de achtbaan geweest… Oeps!

Op de bewuste dag voelde Marielle zich helemaal niet lekker en heeft 40 minuten op de wc doorgebracht nadat zij wat water en bloed verloor. Na een hoop gegil en gekreun kwam de 49-jarige vader, Peter, even polshoogte nemen. “Ik had daarvoor een soort geluid gehoord en een plons dat er iets in de pot was gevallen dus ik zei tegen haar dat ze haar benen moest spreiden. In de toiletpot zag ik twee handjes, twee voetjes en twee oogjes die me aankeken. Ik zag meteen dat er een baby was geboren,” aldus Peter.

Ondanks alle gebeurtenissen is de baby helemaal gezond ter wereld gekomen en heeft de naam Peter Gerrit Mattieu gekregen.

Bekijk hier een uitzending van ‘I did not know I was pregnant’:

Share dit bericht met iedereen.

Gerelateerde verhalen:

Video – Baby’tje geboren op de Amsterdamse snelweg.

Naomi bevallen van zoontje op donkere parkeerplaats in den Haag

 

Bron: Haarlems Dagblad
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.