Video – 15 dikke billen problemen. Klopt het of niet?

…Een string zit nooit zoals die hoort te zitten, maar verdwijnt volledig waardoor het lijkt alsof je billen honger hadden. Dames met een beschaafde baby bil hebben hier minder problemen mee….

15 dingen die alleen vrouwen met grote billen begrijpen. Er zijn mensen die zweren bij thicker is better. De legdays en squat tags op Instagram liegen er niet om: Veel vrouwen doen er letterlijk alles aan dikke billen te hebben. Toch zijn er heel wat zaken die bij het hebben van een junk in the trunk komen kijken die de minder bedeelde vrouwen nog wel eens vergeten. Hier zijn 15 dingen die alleen vrouwen met grote billen begrijpen:

1. Het is een problematische zaak als je een jeans wilt dragen met die dikke kont van je, want zonder slag of stoot kom je er niet in. De struggle is al helemaal real als dit proces in een paskamer verloopt.

2. Je betrapt mannen regelmatig op het staren naar je billen waardoor clubs, concerten en zelfs de centrale markt in één grote vleesmarkt veranderd.

3. Het kiezen voor een mini jurk is een buitengewoon kansloze zaak. Met het hebben van een grote kont moet een jurkje altijd lang zijn. Grote billen rekken de stof namelijk uit en daardoor wordt een mini dress bijna een erotische show.

4. Een blanke, ambitieuze Engels- of Fransman zal je nooit zien staan, omdat je lichaamsbouw wordt gelinkt aan ghetto-ness. Hoe onwerkelijk dit ook klinkt, dikke billen worden geassocieerd met overgewicht. Overgewicht wordt geassocieerd met gulzigheid of vraatzucht en dat is nou net waar zulke mannen niet van houden.

5. Het passeren tussen de tafeltjes in een restaurant is te vergelijken met het inparkeren in een krap vak op de Van Woustraat in Amsterdam. Een proces waarbij je graag de tijd neemt, want je zou maar zo de glazen van tafel om kunnen stoten.

6. ‘De hand’ die per ongeluk tegen je bil aan tikt in een club is inmiddels een gewoonte geworden.

7. Het dragen van een bikini op het strand of in het zwembad is altijd een hel, omdat het arme broekje geen centimeter meer kan stretchen om ook nog eens je bilnaad te bedekken.

8. Aan de ongemakkelijke opmerkingen ben je inmiddels al gewend aan geraakt: bigi bille, dikbil, krokobil, sanka, “kon je broek niet strakker”, “nee je hebt geen holle rug, maar een enorme bil”, “misschien moet je maar geen squats meer doen”. Huh, maar ik doe helemaal geen squats…

9. Een string zit nooit zoals die hoort te zitten, maar verdwijnt volledig waardoor het lijkt alsof je billen honger hadden. Dames met een beschaafde baby bil hebben hier minder problemen mee.

10. Het moment wanneer de dokter je verzoekt je broek uit te trekken is een naar moment, omdat de man zelfs in je grootste en meest bedekkende onderbroek alsnog je cheeks kan zien. Hier zou je overigens van kunnen genieten als je een knappe dokter hebt, maar helaas is dit bijna nooit het geval.

11. Je ligt altijd op je buik omdat je onderrug nooit tegen het bed aankomt. Gevolg hiervan is dat je borsten opvallend kleiner zijn in verhouding met je kont.

12. Je kan nooit naar een pool party gaan, want er zijn gen bikini broekjes te vinden die het geheel kunnen bedekken. Helaas vriendin!

13. Het is altijd de combinatie S boven en M onder bij kledingmaten, want een broek komt gewoon niet verder dan je bovenbenen.

14. Snacks met veel koolhydraten zijn je favoriet, vooral rijst en zoete drankjes komen in de can’t-live-without categorie.

15. Waar de meesten dromen van het hebben van een dikke auto, droom jij van het ondergaan van een reeks anti cellulitis behandelingen à la Kim Kardashian. Tien behandelingen komt al snel uit op zo’n 2.742 dollar!

Dat zijn dus de problemen. Maar uiteraard zijn er ook heel wat voordelen aan het hebben van dikke billen. 1 daarvan is: (sommige) mannen houden gewoon van dikke billen. Waarom is dat? Bekijk hieronder de video:

Moet je dikke billen hebben? En hoe krijg je ze? Dat is de vraag die Ta Joela en Gregory Samson onderzoeken in een nieuwe video van Yo Mo!:

Bron: http://ballinnn.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save