Anoniem: Hij heeft geen kinderen met zijn vrouw en wil een kind van mij

Ik ben Rosa, een dame van 24 jaar. Op mijn 15e kreeg ik een vriend, Brian, maar het liep niet goed af en mijn relatie met Brian werd verbroken. Met hem was ik ongeveer 4 jaren.

[quads id=1]

Ik had ook in de tijd van mijn ex een goeie vriend aan wie ik al mijn geheimen vertelde. Zijn naam is Glenn. Hij was gescheiden van zijn vrouw. En toen ik vrijgezel werd wou hij graag trouwen met mij. Maar het feit dat ik nog van mijn ex hield en dat Glenn zich ook nog bezig hield met verschillende meiden, zorgde ervoor dat ik niet in ben gegaan op zijn aanbod. Ik ging dus niet akkoord.

Glenn besloot toen te trouwen met een dame die hij pas leerde kennen. Dat is ook alweer 4 jaar geleden. Nu ben ik met Mark. We gaan trouwen.  Maar nu heb ik toch gemengde gevoelens en ik twijfel wat ik moet doen.

[quads id=1]

Glenn zijn vrouw kan jammer genoeg niet zwanger raken. Toen ze een dagje uitlandig was hebben we weer contact gehad maar dit keer ging het wel een stapje verder. We hebben omgang gehad meerdere malen sindsdien.

[quads id=1]

Zijn doel is eigenlijk om een kind te hebben. Ik weet zeker dat hij een goeie vader gaat zijn. Nu al wordt hij happy als hij denk dat het zover is. We kunnen het heel goed samen vinden en het idee al dat ik misschien een kind van hem kan krijgen maakt hem zo blij Hij is echt mijn beste vriend. Maar nu mijn vraag. Ben ik wel goed bezig? Want moet ik het wel doen? Dus, om een kind met hem te nemen alleen om hem tevreden te stellen, zodat hij toch vader kan worden van een kind? Het is een soort vriendendienst. Of juist liever niet. Misschien moet ik helemaal niet hieraan beginnen? En gewoon verder gaan met mijn eigen leven. Maar we zijn al zolang vrienden. Wat zouden jullie doen?

Gerelateerde verhalen:

 

Anoniem: Zijn andere vriendin is ook zwanger

Anoniem: Zijn ex is zwanger van hem maar hij wil met mij trouwen?

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.

Save