Video – Surinaamse thaibokser Chavella Lee wint in New York!!!

…”Ik had geen makkelijke tegenstander. Ze is één van de opkomende vechters van hier, maar ik was vrijdag de betere”, zegt Lee trots. De vechter zwaait lof toe aan haar trainer Angelo Simson van Simson Gym…

De overwinning vrijdagavond in New York City legt de Surinaamse thaibokser Chavella Lee geen windeieren. “We hebben nu al meerdere aanbiedingen om weer hier te vechten”, laat ze weten.
[quads id=1]
Lee stond voor de elfde keer in de ring en is – voor zover kon worden nagegaan – de eerst Surinaamse vechter die in Suriname woont en traint die een partij heeft gedraaid in New York, Verenigde Staten. Ze won in Manhattan op punten van haar tegenstander Mia Inserio. Het was geen eenvoudige partij.

“Ik had geen makkelijke tegenstander. Ze is één van de opkomende vechters van hier, maar ik was vrijdag de betere”, zegt Lee trots. De vechter zwaait lof toe aan haar trainer Angelo Simson van Simson Gym, maar blijkt ook onder de indruk van de ondersteuning van haar fans. “Ik ben er echt blij mee en had het niet verwacht.”
Bekijk hier een mooie video van haar:
[quads id=1]

Bekijk hier de video van het supergevecht in New York:

Foto: Thaibokser Chavella Lee (l) en haar trainer Angelo Simson (m)
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.