20-jarige tweeling aangehouden voor mishandeling buurtbewoners

cel Suriname

…Deze jongemannen zijn alom bekend bij de politie en werden reeds vanaf hun jeugdige leeftijd meermalen aangehouden en ingesloten voor kattenkwaad. Voor dit jaar lopen er wederom vier aangiften van mishandeling, bedreiging, vernieling en kleine berovingen tegen dit duo….

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op woensdag 11 oktober de 20-jarige tweeling Murwien en Marvin K. aangehouden voor het molesteren van buurtbewoners.
[quads id=1]
Deze jongemannen zijn alom bekend bij de politie en werden reeds vanaf hun jeugdige leeftijd meermalen aangehouden en ingesloten voor kattenkwaad. Voor dit jaar lopen er wederom vier aangiften van mishandeling, bedreiging, vernieling en kleine berovingen tegen dit duo.

De tweeling vormt een eenheid bij het plegen van hun snode daden. Een buurtbewoner reed over de De Boerbuitenweg in de richting van de Ringweg. De twee die in de tegenover gestelde richting liepen, pakten bij het voorbij rijden van de buurman stenen en gooiden deze op het voertuig.

De bestuurder bracht zijn voertuig tot stilstand en sprak de jongemannen aan, waarop deze hem bedreigden met een bijl. De buurman reed weg, om erger te voorkomen. Een poosje later kwamen zij de buurman wederom bij de winkel tegen en vielen hem aan.
[quads id=1]
De jongemannen konden zich al rennend een poosje onttrekken aan hun aanhouding door de politie van Munder. Het RBTP is ingeschakeld en hield binnen enkele tellen de order verstoorders aan.
Na de aanhouding zijn Murwien en Marvin overgedragen aan de politie van het ressort Munder die hen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor de zoveelste keer heeft ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.