Video – Trouwen in idyllisch Grieks kerkje mag niet meer dankzij dit koppel

… ,,We kunnen dit walgelijke gedrag niet tolereren. Die twee moeten zich schamen voor de schade die ze hebben aangericht.”…

Zelf vonden ze hun trouwfoto briljant, maar de Britse Carly Lunn (34) en haar man Matthew (27) hebben er eigenhandig voor gezorgd dat geen enkele buitenlander nog mag trouwen in een idyllisch kapelletje op het Griekse eiland Rhodos. Ze maakten een foto waarop de vrouw orale seks lijkt te geven aan haar kersverse echtgenoot, die zijn broek op zijn enkels heeft hangen. De plaatselijke gemeenschap kan daar niet om lachen.
[quads id=1]
Lunn postte de foto op Facebook en daardoor ging hij al snel de wereld rond. Hij kwam ook de lokale gemeenschap onder ogen. Bisschop Cyrillus van Rhodos besloot resoluut dat er geen enkel buitenlands huwelijk meer gehouden mag worden in de sprookjesachtige abdij van Sint Paulus.

Honderden bruiden vrezen dat hun droomhuwelijk nu geannuleerd zal worden. ,,We zijn Grieken en we hechten veel waarde aan onze tradities en de heiligheid van onze religieuze sites”, beargumenteert Giorgos Eleftheriou, het hoofd van de gemeenschap in Lindos, het besluit tegenover The Times. ,,We kunnen dit walgelijke gedrag niet tolereren. Die twee moeten zich schamen voor de schade die ze hebben aangericht.”

Ook de bewoners van het plaatsje zijn woedend. ,,Zelfs al deed het koppel maar alsof, dan nog voelde het aan als een ontering van de kerk. De priester en de burgemeester konden niet anders dan beslissen dat er geen buitenlandse huwelijken meer plaats mogen vinden”, meldt de Britse krant The Sun.

Er wordt zelfs aan gedacht om het koppel te vervolgen. ,,De lokale bevolking wil op z’n minst publieke excuses.” Het verbod zal nóg een keerzijde hebben voor Rhodos, want de economie van Lindos is voor een groot deel gericht op huwelijken. Bedrijven die daar op inspelen vrezen nu voor hun toekomst. ,,Er komen gemiddeld 30 tot 90 mensen naar een feest. Als je berekent dat er 500 huwelijken plaatsvinden, gaat dat om veel mensen. Iedereen hier is ontdaan. Ook de Britse gemeenschap, die schaamt zich diep.”
[quads id=1]
Volgens de autoriteiten op Rhodos probeert de burgemeester het verbod niet te tekenen tot eind deze maand, dan zijn de meeste huwelijken achter de rug.

Bekijk hier de video hierover:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.