Video – Wie is Michael P? De verdachte van de moord op Ane Faber.

…Terwijl hij een vuurwapen op hen richt dwingt hij ze hun kleren uit te trekken, om daarna intieme handelingen bij hem te laten verrichten. Even wordt hij gestoord, als feestgangers het bosje naderen….

Wie is Michael P. uit Zeewolde? Hij kende geen genade! Michael zat een jarenlange celstraf uit voor zeer gewelddadige misbruik en een reeks overvallen. En hoewel zijn strafblad al op jonge leeftijd fors was, schaamde de 27-jarige Michael P. uit Zeewolde zich daar geenszins voor. Sterker nog, hij was ‘trots en blij’ dat zijn droom was uitgekomen. Zijn droom was om vrouwen intiem te misbruiken.
[quads id=1]
P. had al langer plannen vrouwen te misbruiken
Vorige jaar sloeg P. tijdens de festiviteiten rond Koninginnedag in Nijkerk genadeloos toe. Onder dwang van een nep-vuurwapen dwingt hij twee weerloze meisjes van 16 en 17 jaar de bosjes in. Terwijl hij een vuurwapen op hen richt dwingt hij ze hun kleren uit te trekken, om daarna intieme handelingen bij hem te laten verrichten. Even wordt hij gestoord, als feestgangers het bosje naderen. De meisjes kleden zich, terwijl nog steeds het wapen op hen is gericht, weer aan. Als voor P. de kust weer veilig is, gaat hij met ze naar een afgelegen plek en dwingt hij ze opnieuw. Volgens een mede-verdachte, die tijdens de daad in een auto zat te wachten, had P. al langer plannen vrouwen te misbruiken.

Cocaïne
Na dit intieme misbruik is het geweld voor P. nog niet voorbij. Samen met de andere verdachte pleegt hij een reeks overvallen in Nijkerk en Harderwijk, waarbij geld en telefoons worden buitgemaakt. Ook bij deze overvallen wordt fors geweld gebruikt. Volgens zijn toenmalige advocaat was P. destijds verslaafd aan cocaïne. De familie P. is bekend in Zeewolde. Moeder en zus bestierden er een eetcafé in het centrum.
[quads id=1]
In Zeewolde gaat het verhaal dat P. zijn vader mishandelde en zijn toenmalige vriendin bewerkte met een kapot bierglas toen zij het wilde uitmaken. Een inwoner van Zeewolde, die hem nog kent van vroeger, noemt P. een ‘compleet ontspoorde gast’.

Bekijk hieronder de video waarin ze zeggen dat het het vorige slachtoffer 2010 spreekt:
(het geluid is slecht, maar u kunt wel lezen wat ze zegt)

Bron: hetgezonderleven.nl
Foto: nieuws.tpo.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.