Jarige Bouterse eind van de maand weer aan de slag!

President Desi Bouterse zal eind van de maand zijn functies weer oppakken. Dit heeft hij meegedeeld aan Clifton Limburg in Bakana Tori. De jarige Bouterse zegt dat het genezingsproces goed gaat. Zijn medische team is bijzonder tevreden over de vooruitgang.
[quads id=1]
Aangezien het de goede kant opgaat met de gezondheid van de president, kan nu al vastgesteld wordt dat hij zijn taken weer kan oppakken. Per 29 september heeft vicepresident Ashwin Adhin de bevoegdheden van de president overgedragen gekregen. Wanneer Bouterse eind van de maand zijn werk hervat, dan heeft Adhin een maand hem vervangen.

De president zegt dat hij het rustig aan doet met zijn 72e verjaardag. Vanavond heeft hij een kleine bijeenkomst met familie, intieme vrienden en mensen met wie hij nauw samenwerkt.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws</a

<**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis./a>