Anoniem: Mijn vriendin en ik hebben samen een ‘onze man’

Hallo FamilieNieuws en haters. Ik weet dat jullie me gaan uitschelden. Dus ik noem die kant van jullie alvast onze haters. En natuurlijk zijn er vrouwen die boos gaan zijn maar er gaan nog veel meer vrouwen en mannen zijn die in dezelfde positie zitten maar niets durven te zeggen. Ik schrijf ook voor jullie. Zodat mensen begrip kunnen opbrengen voor ons
[quads id=1]
Mijn vriendin wil graag anoniem blijven omdat ze een ander schatje heeft die niets mag weten, maar ik ben Jolanda. Ik noem mijn vriendin even Dorothy. We delen 1 man. Ja, u leest het goed. En ik zeg jullie eerlijk. Ik had het veel eerder moeten doen. Want we hebben er geen enkel probleem mee en we leven heel gelukkig.

[quads id=1]

Ik heb al een grote zoon en ben momenteel zwanger van Roy, onze man. Roy is getrouwd met een dame uit Holland. Maar aangezien hij het afgelopen jaar constant hier bij ons is geweest gaan we ervan uit dat zijn huwelijk niets voorstelt. We bemoeien niet daarmee. Weten jullie. Mijn vriendin Jolanda en ik weten wel hoe het is om in een vaste relatie te zitten. In mijn geval liep mijn partner de hele tijd uit. Hij was nooit thuis. Hij bracht geen geld binnen en hij wilde me af en toe ook nog vernederen op straat. Mijn zoon is van hem, dus ik wil niet te slecht over hem praten maar die sh%&*^&%^t die ik van hem heb moeten nemen, neem ik van geen enkele man meer.

[quads id=1]

Mijn vriendin idem dito. Soso ellende. Roy is een gentleman. Hij zal nooit zijn stem verheffen en hij vraagt ons wat we nodig hebben. Dorothy en ik hebben ieder ons eigen huis. Roy betaalt de mijne, maar mocht hij wegvallen kan ik mijn eigen huis wel betalen. Maar voor nu vind ik dat hij als man ons moet verzorgen. Hij wil twee vrouwen, hij krijgt twee vrouwen maar dat gaat je dan dubbel zoveel kosten. Niets is gratis. Ben ik dan een motjo? Dan zijn alle vrouwen motjos.
[quads id=1]
Ik was eerst met Roy maar altijd al hadden hij en Dorothy ook een goede band. Doordat ik hem een keertje heb verrast in de slaapkamer met haar is het zo gebleven. Maar dat was wel eenmalig. Het is niet zo dat we ook samen slapen enz. Nee dat is het niet. Ik ben gewoon zijn vriendin en zij is zijn vriendin. En wij zijn vriendinnen. Beste vriendinnen. We delen alles samen. En onze relatie draait niet alleen om intiem contact, we leven net als iedereen. Maar mijn man gaat gewoon vrij naar zijn vriendin.

Ik ben niet iemand die jaloers is. Ik heb altijd geleefd met een man die uitliep. Maar de reden waarom het niet werkte met mijn ex is omdat hij zo genieperig was. Alles deed hij stiekem. Terwijl, als hij gewoon eerlijk was dan had ik hem niet gelaten. Hij is de vader van mijn kind. En welke man loopt niet uit? Dat moeten wij als vrouw gewoon accepteren.

[quads id=1]

Mijn familie weet dat ik mijn man deel met mijn vriendin. Ze snappen het ook. Mijn vader had ook zoveel vrouwen. Wel zijn ze bang voor die ziektes. En ik ook. En dat is ook de enige reden waarom ik geen andere vrouwen meer wil ertussen. Die ziektes. Ik ben al een broer verloren en een kennisje van me is ook ziek. Is niet mooi. En daarom waarschuw ik mijn vriendin ook. Maar ze doet het veilig met dat schatje uit het buitenland. Ze zegt dat ze hem gaat loslaten want is ook niet zo leuk voor Roy natuurlijk.

[quads id=1]

Hoe ik het zo schrijf lijkt het alsof ik ruzie zoek met mensen. Maar dat bedoel ik niet te doen. Ik wil gewoon aan vrouwen zeggen. We maken zoveel ruzie met elkaar. Mijn man dit, mijn man dat. Soms vechten we zo openlijk met elkaar om een man. Ik zie die filmpjes voorbij komen. En die mannen genieten ervan. Wat we moeten doen is accepteren dat een man een veel liefde over heeft. En regels maken. Bijvoorbeeld. Hij mag 2 keer in de week buiten eten of 1 keer in de week stappen en losgaan. Dan kun je daarmee rekening houden. Hij kan daar dan ook rekening mee houden zonder dat hij het stiekem hoeft te doen.

Kijk wat wij doen is wel een beetje vreemd. Dat hoeft natuurlijk ook niet perse. Vriendinnen worden met de vriendin van je man. Maar Jolanda en ik waren al vriendinnen. We doen het nu bijna een jaar op deze manier. Ik ken Roy al 3 jaar. Maar dit is voor het eerst dat ik echt rust heb in mijn leven.
[quads id=1]
Nogmaals. Jullie haters hou jullie adviezen maar voor jullie en voor de anderen: In plaats van leven met stress. Is dit echt veel en veel beter. Wanneer die man blij is dan geniet je ook meer van hem. Doei, ik heb gesproken.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik was buitenvrouw en ben nu binnenvrouw ~ Suriname

Anoniem: Mijn man heeft/had ook een buitenvrouw

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.