Video – Shane, zoon van voetballer Patrick Kluivert krijgt eigen kookboek

…„Shane is echt een talent en wij vinden het fantastisch om zijn toegankelijke recepten in een boek te bundelen en hiermee heel Nederland aan het koken te krijgen...

Shane Kluivert (10) brengt kookboek uit. Shane Kluivert kan niet alleen fantastisch voetballen, de zoon van Patrick en Rossana Kluivert is hard op weg de nieuwe Jamie Oliver te worden. De tienjarige jeugdspeler van FC Barcelona komt in het voorjaar van 2018 met „het leukste kookboek voor kinderen en ouders”.

Dat laat Kosmos Uitgevers donderdag weten. In het kookboek deelt de foodblogger, die met zijn kookvideo’s op YouTube meer dan 100.000 views heeft, zijn favoriete recepten.

Uitgever Food & Health Melanie Zwartjes geeft aan zich te verheugen op de samenwerking. „Shane is echt een talent en wij vinden het fantastisch om zijn toegankelijke recepten in een boek te bundelen en hiermee heel Nederland aan het koken te krijgen. De recepten zijn niet alleen makkelijk, maar ook nog eens superleuk om te maken.”
Ook mama Rosanne gaat vloggend door het leven. Bekijk hier een aflevring samen met Shane:

Eerdere berichten:

Video -9 jarige Zoon Patrick Kluivert tekent kledingcontract bij Nike

Bron: Telegraaf

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.