Politie vindt deel gestolen geld terug in tas van beroofde vrouw

Supermarkt Paramaribo

…Zij maakten SRD 60.000 en USD 10.000 die in een tas waren, buit. Op hun vlucht haalden zij het geld uit de tas en gooiden die weg…

Politie vindt deel gestolen geld terug. De politie heeft een deel van het gestolen geld van een vrouw teruggevonden. Het gaat om SRD 10.000, 400 euro en USD 1950. Twee criminelen gingen donderdagochtend in de containerwoning van een vrouw in het district Para om een beroving te plegen.
[quads id=1]
Zij maakten SRD 60.000 en USD 10.000 die in een tas waren, buit. Op hun vlucht haalden zij het geld uit de tas en gooiden die weg. Zij wisten waarschijnlijk niet dat in de tas er enkele vakken waren, waarin er ook geld was bewaard. De benadeelde had SRD 10.000, 400 euro en USD 1950 in een van de vakken. Zij meldde bij de politie dat zij was beroofd in haar woning, waarna de wetsdienaren ter plekke gingen.

De politiemannen kamden de omgeving uit. Zij stelden een onderzoek in een bosschage in de nabije omgeving in en troffen de tas aan. Toen zij de tas doorzochten, vonden zij het geld in een van de vakjes die zij afstonden aan de benadeelde.

De twee criminelen drongen de woning van de benadeelde vrouw binnen door de draden bij een van de ramen door te knippen. Zij waren gewapend met houwers, waarmee zij het slachtoffer bedreigden. Zij maakten ook twee armbanden en een halsketting buit die niet zijn teruggevonden. De daders worden nog opgespoord.
[quads id=1]
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/10/05/vrouw-overvallen-en-beroofd-srd-60-000-en-usd-10-000/

Geschreven door: Tatjana Muskiet
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.