‘Maar’ 18 maanden cel voor ontvoering en misbruik 9 jarige jongen

omgang Suriname

…De twee mannen hebben het jongetje ontvoerd, in een huis opgesloten, mishandeld en meerdere keren intiem misbruikt….

Shaileskoemar B., het brein achter de ontvoering, het misbruik en de mishandeling van een negenjarige jongen in 2015 is woensdag door rechter Robert Praag veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf. Zijn medeverdachte Jozef M. kreeg vijftien maanden cel. Het geval deed zich voor in Commewijne.
[quads id=1]
Shaileskoemar B. stond alleen voor de rechter. Jozef M. eerder op vrije voeten gesteld omdat zijn aandeel ‘niet erg groot’ zou zijn, was afwezig. De twee mannen hebben het jongetje ontvoerd, in een huis opgesloten, mishandeld en meerdere keren intiem misbruikt.

De verdachten verklaarden op een eerdere zitting dat beurtelings één van hen de jongen mishandelde. Jozef M. zei dat hij “onder druk” had meegedaan, omdat Shaileskoemar B. hem pestte, met de dood bedreigde en uit huis dreigde te zetten.

Getuigen hebben verklaard van anderen te hebben gehoord dat de twee mannen het jongetje vasthielden. Buurtbewoners hadden afwijkend gedrag geconstateerd bij de verdachten. De moeder van de jongen had aangifte van vermissing gedaan nadat zij hem niet kon vinden.
[quads id=1]
Op een eerdere zitting had het Openbaar Ministerie aan de rechter gevraagd om opnieuw onderzoek te laten doen op de plaats waar het jongetje verborgen werd gehouden. Dat onderzoek heeft uitgewezen dat Shaileskoemar B. daadwerkelijk het brein achter de ontvoering was.

Eerdere berichten:

Redactie: 9-jarig jongetje ontvoerd en misbruikt door twee mannen

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.