“Ik heb bugru’s en daarom zou ik dat niet kunnen.”

…zeer moeilijk zou zijn om omgang te krijgen met een kind. De kogeltjes zouden merkbare schade veroorzaken bij het meisje. “Als ik het gedaan had zou de arts het zien….

“Wat! Ik ben het helemaal niet eens, ik heb het kind niet misbruikt, ik ga in hoger beroep. Ik ga niet in de cel.” Zo reageerde Steven M. woensdag op de uitspraak dat hij nog wel enkele maanden moet brommen voor mishandeling van zijn partner en ontucht met haar toen zesjarige dochter. “U mag in hoger beroep gaan. Dat is uw recht”, reageerde Robert Praag.
[quads id=1]
Daarvoor was M. heel stil tijdens de behandeling van de strafzaak tegen hem die zich sinds 2015 voortsleept. De rechter hakte eindelijk de knoop door en veroordeelde hem tot twee jaar onder aftrek van de tijd in voorarrest. De man werd in juni voorlopig in vrijheid gesteld na maanden vastgezeten te hebben in voorarrest.

Hij heeft wel bekend dat hij de vrouw vaker heeft mishandeld, maar zegt nooit een negatieve of seksuele handeling met het meisje gepleegd te hebben. “Ik heb bugru en daarom zou ik dat niet kunnen.” Hij had al tijdens de vorige zitting de rechter verteld dat hij meerdere kogeltjes in zijn geslachtsdeel heeft laten aanbrengen en dat het daardoor zeer moeilijk zou zijn om omgang te krijgen met een kind. De kogeltjes zouden merkbare schade veroorzaken bij het meisje. “Als ik het gedaan had zou de arts het zien.”
[quads id=1]
Uit een medisch rapport blijkt dat de man inderdaad kogeltjes heeft laten aanbrengen nadat het meisje was misbruikt. Twee psychologen die het kind begeleiden stellen dat ze getraumatiseerd is door wat Steven M. met haar heeft gedaan. De verdachte ontkende opnieuw ontucht met het meisje te hebben gepleegd, toen de rechter hem nadrukkelijk daarover vroeg. “U kon uw handen van de vrouw noch haar kind afhouden. Waarom deed u dat alles. De artsen hebben bevestigd dat u het meisje een trauma heeft bezorgd. U dacht alleen aan uzelf.”
Gerelateerde berichten:

Redactie: Stiefvader zegt 13 boegroes te hebben

 

Steven M. verdacht van misbruik 6-jarige

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.