Brand op perceel met drie huizen vermoedelijk aangestoken door zoon

brand Paramaribo

…Er zijn drie huizen op het perceel. Het eerste huis, waarin de brand heeft gewoed, werd bewoond door de zoon. In het tweede huis woont de vader en het derde de dochter. Ten tijde van de brand was de vader thuis. ...

Een woning is zaterdag aan de Boonweg in Paramaribo vermoedelijk in brand gestoken. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt aan de krant dat buren aan brandweerlieden vertelden dat zij de vermoedelijke brandstichter, de bewoner van het huis, zagen wegrennen.
[quads id=1]
De brandweerlieden vernamen verder van de vader van de vermoedelijke brandstichter dat hij vaker mot met zijn zoon kreeg en dat die aangaf, dat hij zijn eigen huis in brand zou steken. Het gaat om een houten laagbouwwoning. De melding kwam om 15.35 uur binnen, waarna de brandweer uitrukte. Zij kwam om 15.43 uur ter plaatse. De brand was om 16.02 uur onder controle.

Er zijn drie huizen op het perceel. Het eerste huis, waarin de brand heeft gewoed, werd bewoond door de zoon. In het tweede huis woont de vader en het derde de dochter. Ten tijde van de brand was de vader thuis. De brand is begonnen in het eerste pand waarin de zoon woonde. Dat huis was niet aangesloten op het elektriciteitsnet, maar de andere woningen wel. Geen van de panden is verzekerd. De brandweer heeft geen gascilinders verwijderd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
[quads id=1]
De woning en de inboedel van de zoon zijn afgebrand. Het pand van de vader had schroeischade aan de voorzijde. Het derde pand liep geen schade op. Pinas geeft aan dat dit het zesde pand is dat deze week in brand stond.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.