SRD 2500 betalen of 18 weken de gevangenis in

politie Paramaribo

…Toen hij dit bedrag niet kon ophoesten, is hij aangehouden en ondergebracht in een cel van bewaring om zijn straf van 18 weken uit te zitten….

Taxichauffeur K.S. bleek vijf openstaande boetes van vonnissen op zijn naam te hebben. Hij moest SRD 2.500 betalen om uit de cel te blijven. Toen hij dit bedrag niet kon ophoesten, is hij aangehouden en ondergebracht in een cel van bewaring om zijn straf van 18 weken uit te zitten.
[quads id=1]
Na een dag kon de taxichauffeur weer naar huis, nadat de boete werd betaald voor hem. De man werd staande gehouden tijdens een verkeerscontrole van de Algemene Nummer Registratie Systeem (ANRS) de vorige week aan de Margarethalaan.
De taxichauffeur werd staande gehouden. Bij controle bleek hij vijf openstaande rekeningen te hebben.

Conform de vonnissen zou de taxichauffeur 18 weken hechtenis moeten uitzitten indien hij het bedrag niet kon betalen. In totaal is op die dag ruim SRD 5000 aan uitstaande boetegelden geïnd door de wetsdienaren, meldt de afdeling Public Relations van de politie.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.