Marlon hoort strafeis van 7 jaar na het doden van zijn broer Jerrel

moeder broer Suriname

…Marlon V duwde Jerrel terug die hem in een wurggreep probeerde vast te houden. Hij wist Jerrel echter in een wurggreep vast te houden, waardoor de man op zijn knieën terechtkwam. …

Marlon V riskeert zeven jaar gevangenisstraf voor zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. Hij bracht zijn broer Jerrel V om het leven. De officier van justitie kwam niet tot het bewijs voor doodslag.
[quads id=1]
Marlon V verklaarde dat hij samen met zijn broers Orpheo en Jerrel bij een zus woonde. Zijn broers beschikken over een sleutel van het huis. Hij had geen goede band met Jerrel, omdat die altijd de baas wilde spelen. Op 18 januari kwam hij thuis aan en zag dat de voordeur op slot was. Hij ging via de achterdeur binnen en liep naar de kamer van Jerrel. Hij vroeg Jerrel naar de sleutel, maar het latere slachtoffer weigerde die af te staan. Hij bleef vragen.

Op een gegeven moment sprong het latere slachtoffer van het bed en duwde de verdachte. Marlon V duwde Jerrel terug die hem in een wurggreep probeerde vast te houden. Hij wist Jerrel echter in een wurggreep vast te houden, waardoor de man op zijn knieën terechtkwam. Hij hield Jerrel voor dat hij hem zou loslaten indien hij de sleutel zou krijgen.

De vriendin van Jerrel trok Marlon V van achteren om haar vriend los te krijgen. Op een gegeven moment liep de vrouw weg, waarna de verdachte het slachtoffer losliet. Jerrel liep weg, maar zeeg daarna neer. Hij werd toen naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man al was overleden.

Marlon V heeft spijt van zijn handeling. Hij verklaart dat hij niet wist dat zijn broer zou doodgaan. De officier zegt dat uit het rapport van de psychiater blijkt dat de verdachte niet lijdt aan een stoornis der geestesvermogen. Indien het strafbare feit wordt bewezen, kan het hem volledig worden aangerekend.
[quads id=1]
“De verdachte heeft met zijn handelen zijn familie en de vriendin van het slachtoffer veel leed toegebracht. Zij zullen nu door het leven moeten gaan zonder broer en/of man. Maar de verdachte zelf, zal als broer dit leed en de consequenties daarvan ook zijn hele leven lang op zijn geweten moeten dragen”, aldus de vervolgingsambtenaar. Op 2 november houdt raadsvrouw Shefani Amirkhan haar pleidooi.

Gerelateerde

 

berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/05/21/meer-moord-op-jerrel-vianen/

https://www.familienieuws.com/2017/01/19/redactie-21-jarige-vermoord-eigen-broer-geyersvlijt/

 

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.