Humberto Tan en zijn partner Ineke zijn nog bij elkaar!

…weer met details naar buiten. Zo was Humberto vaak te zien bij Dionne thuis en zou hij zijn gezin hebben verlaten. …

KIJK, DOOR WEER EN WIND: HUMBERTO EN VROUW INEKE NOG STEEDS BIJ ELKAAR. Er was een kleine crisis, maar Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Dat liet de presentator gisteren los tijdens zijn ‘RTL Late Night’.
[quads id=1]
Eerder dit jaar draaide de geruchtenmolen overuren over een affaire van Humberto met presentatrice Dionne Stax.
Zowel Humberto als Dionne hielden hun lippen destijds op elkaar, maar geregeld kwamen roddelbladen weer met details naar buiten. Zo was Humberto vaak te zien bij Dionne thuis en zou hij zijn gezin hebben verlaten. Maar dat laatste blijkt nu lariekoek, vertelde hij zijn kijkers gisteravond.

De ‘andere vrouw’
Zijn gezin

‘KUTZOMER’
Qmusic-dj Mattie Valk zat aan tafel bij RTL Late Night, waar hij vertelde over de ‘kutzomer’ die hij had door de ruzie met zijn collega Wietze de Jager. “Ik ken het”, reageerde Humberto. “Ik was blij dat we dat konden delen. Ik ben nog bij mijn partner, dus dat is anders, maar ik snap dat als je uit elkaar gaat en de hele wereld kijkt mee, dat dat niet leuk is.”
[quads id=1]
In een eerder interview liet de presentator los dat het een risico was door niet te reageren op de commotie. ‘Ik wist, daar wordt het alleen maar erger van, dan gaan ze het invullen. De prijs die ik nu betaal, is vrij hoog. Sommigen vinden mij nu een lul. Dat doet pijn.’

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/03/29/redactie-is-vrouw-humberto-tan-huwelijk-kapot-maakt/

 

Bron: Lindanieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.