47-jarige Arnolda aangehouden voor oplichting en valsheid in geschrifte

…Arnolda wist zich geruime tijd in het binnenland van Suriname schuil te houden. Na uitgewerkte informatie zijn zij en haar partner in het dorp Kapasikele aangehouden en overgebracht naar Paramaribo. …

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op vrijdag 6 oktober de 47-jarige Arnolda U. aangehouden voor oplichting en valsheid in geschrifte. De vrouwelijke verdachte wordt sedert december 2016 gezocht door de afdeling Fraude van de Politie.
[quads id=1]
Op last van de procureur-generaal van Suriname was er een algemene opsporing, aanhouding en voorgeleiding van Arnolda gelast. In deze zaak is eveneens een andere vrouwspersoon aangehouden.

In 2016 is door een benadeelde aangifte gedaan nadat een groot stuk land haar toebehorende, was verkocht middels een valse identiteitskaart. Het onderzoek leidde naar deze twee verdachten.
Arnolda wist zich geruime tijd in het binnenland van Suriname schuil te houden. Na uitgewerkte informatie zijn zij en haar partner in het dorp Kapasikele aangehouden en overgebracht naar Paramaribo. Beiden verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Fraude.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de vrouw ingesloten.
De partner van Arnolda is na verhoor heengezonden.
[quads id=1]
Eerdere berichten:

Opsporing – Arnolda Uiterwerf

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.