21-jarige jongeman overleden door omgevallen boom

omgevallen boom Suriname

…De boom viel om en kwam op het hoofd van de zijn zoon terecht, die tevens als arbeider functioneerde. Het slachtoffer overleed ter plaatse. …

Omgevallen boom raakt arbeider dodelijk. De politie van het ressort Paranam kreeg op dinsdag 10 oktober telefonische de melding van een geval waarbij een omgevallen boom een arbeider dodelijk zou hebben geraakt.
[quads id=1]
De mannen zouden middels een skidder bezig zijn geweest om houtblokken te verplaatsen. Volgens verklaring van de vader van het slachtoffer zou daarbij een partij houtblokken een boomstam hebben geramd. De boom viel om en kwam op het hoofd van de zijn zoon terecht, die tevens als arbeider functioneerde. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Volgens de vader gaat het om zijn 21-jarige zoon Rewin Hardwarsing. Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Bij het ter perse gaan van dit bericht was de politie van Paranam onderweg naar de plaats van het delict voor het instellen van een onderzoek.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.