Video – De 50ste verjaardag van Maikel Deira

0

Op donderdag 5 oktober is Maikel Deira 50 jaar geworden. Hij heeft zijn 50ste verjaardag flink gevierd. Maikel is de zanger van de muziekformatie Aptijt. Een paar dagen na zijn verjaardag ging 1 voor 12 bij Maikel Deira langs. Ze blikten terug op 50 jaar Maikel Deira. Ook hebben wij andere video’s van zijn verjaardag voor jullie verzameld.

Bekijk hieronder de video’s:Hebben jullie genoten? Bij deze feliciteren wij van FamilieNieuws Maikel Deira nogmaals met zijn verjaardag.
Wilt u de zanger van Aptijt alsnog hartelijk feliciteren dan kan dat hieronder in de comments of op onze Facebookpage.
Eerdere berichten:

Verjaardag – Maikel Deira

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.