Verdachten Rudy en Deepakkoemar betalen SRD 30.000 aan boete

…Uit het politioneel onderzoek blijkt dat Deepakkoemar door de politie op heterdaad is betrapt. Hij had op die bewuste dag een karton sigaretten geleverd thuis bij Rudy….

De politie van Nieuw Nickerie heeft op vrijdag 6 oktober de verdachten Rudy P. (63) en Deepakkoemar M. (43) aangehouden. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat Deepakkoemar door de politie op heterdaad is betrapt.
[quads id=1]
Hij had op die bewuste dag een karton sigaretten geleverd thuis bij Rudy. Beide verdachten werden voorgeleid en hebben daarbij aangegeven dat zij bereid zijn de opgelegde boete te betalen. Het Openbaar Ministerie heeft aan elk een boete opgelegd van SRD 15000.

Na de opgelegde boete te hebben voldaan, zijn de verdachten heengezonden. De sigaretten zijn door de politie in beslag genomen.

Voorbeeldfoto illegale sigaretten

Geschreven door Saskia Bandhan
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.