28-jarige vrouw laat leven na brute roofoverval

…De vrouw die lag te slapen, werd gewekt door de rovers om ook haar bezittingen af te staan. Na het vertrek van de rovers bleef de vrouw aanhoudend aangeven dat zij zich onwel voelde. Zij overleed enkele uren later…

Een 28-jarige vrouw van Braziliaanse komaf liet op zaterdag 7 oktober het leven, enige uren na een gepleegde beroving te Cabana, in het district Sipaliwini.
[quads id=1]
Vijf criminelen hebben in de middag van zaterdag 7 oktober rond 15.00 uur te Cabana een roofoverval gepleegd waarbij er ongeveer 40 mensen beroofd zijn geworden van goud en andere bezittingen. De rovers hebben niemand in de kampen ontzien.

De vrouw die lag te slapen, werd gewekt door de rovers om ook haar bezittingen af te staan. Na het vertrek van de rovers bleef de vrouw aanhoudend aangeven dat zij zich onwel voelde. Zij overleed enkele uren later. Vermoedelijk hebben de rovers ongeveer een kilogram goud buitgemaakt. Na hun snode daad hebben de rovers drie van de slachtoffers gegijzeld en zijn met deze vertrokken richting Gunsi.

Te Gunsi aangekomen werden de slachtoffers vrijgelaten en konden terug rijden naar hun werkplek. De rovers hebben ook enkele jachtgeweren weggenomen.
[quads id=1]
Vier goudkampen zijn door de criminelen aangevallen. Ooggetuigen beweren dat deze rovers naar Paramaribo zijn uitgeweken. De recherche van regio Midden onderzoek deze zaak verder. Het lijk van de overleden vrouw is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/10/09/5-criminelen-beroven-40-mensen-1-vrouw-komt-om-leven/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.