Anoniem – Zal mijn partner een kind buiten de deur hebben gemaakt?

Beste FamilieNieuws. Ik ben Theadora en ik ben op dit moment een beetje onzeker over bepaalde zaken in mijn leven. Het is namelijk zo: Ik loop al een hele tijd rond met een raadsel.  Dit is de rede waarom: Ik leef al een hele tijd samen met een man. Al langer dan 25 jaar. We zijn al die tijd ook vaak gelukkig samen geweest. We zijn wel 3 tot 4 keren uit elkaar geweest, maar desondanks kwam het toch altijd weer goed en leefden we gelukkig verder.
[quads id=1]
We hebben samen 3 kinderen. Dan hier komt mijn probleem. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat hij een buitenrelatie heeft. Al jaren. Ik ben er toen eens eerder achtergekomen door smsjes in zijn telefoon. Hij heeft het toen ook bekend. En nu weet ik dus dat het nog steeds zo is.

Hij heeft me toen echt persoonlijk gezegd dat hij een relatie had met die dame. Ik bleef cool. En ik ben gebleven. Maar dat is niet het ergste probleem voor mij. Het enige wat me nu dwars zit is, dat ik heb vernomen dat hij met diezelfde dame een kind heeft verwekt.  Hij heeft me nooit gezegd dat die dame ook een kind van hem heeft. Ik heb het hem ook nooit durven vragen. Ook omdat ik weet dat hij het toch gaat ontkennen.

Maar nu zou ik echt heel graag willen weten of het werkelijk zo is dat hij een kind heeft met die dame. Maar wat moet ik doen als het werkelijk zo is? Hoe moet ik zoiets aanpakken? Ik zou heel graag advies van jullie daarover willen ontvangen. Ik denk dat hij inderdaad een kind bij die dame heeft. Ook door een foto die ik onlangs van dat kind zag. Ik krijg daardoor steeds sterker het gevoel dat het gerucht wel waar is. Maar ik durf het gewoon niet te vragen. Hoe zorg ik ervoor dat hij het mij eerlijk vertelt?
[quads id=1]
Daarom heb ik geschreven. Ik zou graag wat advies willen ontvangen. Hoe moet ik dit aan pakken? Ik weet het echt niet. Alvast bedankt. Theadora

gerelateerde verhalen:

Anoniem Mijn 15-jarige dochter zegt dat mijn vriend uitloopt

 

Anoniem: Ik ben zwanger en hij loopt uit

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.