Waarschuwing – Het niet dragen van je gordel wordt flink beboet!

politie Suriname

…441 verkeersdeelnemers die hun gordel niet hebben omgedaan tijdens deelname aan het verkeer, zijn beboet….

De afdeling Verkeer Handhavingsteam (VHT) heeft in de maand september tijdens verkeerscontrole diverse overtreders bekeurd. 441 verkeersdeelnemers die hun gordel niet hebben omgedaan tijdens deelname aan het verkeer, zijn beboet.
[quads id=1]
332 bestuurders zijn op de bon geslingerd vanwege het niet gekeurd zijn van hun voertuigen. 147 bestuurders hebben deelgenomen aan het verkeer zonder in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. terwijl 298 beboet zijn voor het overschrijden van de maximum vastgestelde snelheid op de punten waar de verkeersacties zijn gehouden. Uit deze groep is van 25 bestuurders het rijbewijs ingevorderd.

Drie bestuurders die het rijbewijs niet konden tonen en vier die hebben gereden met een buiten de regels vastgestelde categorie rijbewijs, zijn ook beboet.
[quads id=1]
Voor het handmatig gebruik van de mobiele telefoon in het verkeer zijn 64 bestuurders bekeurd.

Aan verkeersdeelnemers wordt gevraagd alle documenten van hun voertuigen alsook het rijbewijs altijd te controleren alvorens aan het verkeer deel te nemen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.