Video – Verdachte opgepakt ivm vermiste Anne Faber (Nederland)

In verband met de vermissing van Anne Faber (25) uit Utrecht is een verdachte aangehouden. Het gaat om een 27-jarige man uit Den Dolder. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Faber. Ze is nog steeds vermist.
[quads id=1]
De man zat een lange straf uit voor gewelds- en zedendelicten, en zit in een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder. Hij was zoals de politie het omschrijft, ,,geleidelijk aan het terugkeren in de samenleving”. Wat het regime van de kliniek op dat gebied precies was is niet bekend, aldus een woordvoerder van de politie. De familie van Anne is op de hoogte gebracht van de aanhouding.

Rechercheurs kregen hem zondag in het vizier. Op basis van wat, zegt de politie niet. Wel is duidelijk dat de politie de man in de gaten hield in de hoop dat Faber zo kon worden teruggevonden. Toen dat niet gebeurde, werd hij maandag alsnog opgepakt.

De verdachte wordt verhoord en de politie gaat zijn gangen na, vanaf de vermissing van Anne op vrijdag 29 september.

Aan die grote onzekerheid komt met de aanhouding helaas nog geen einde. Want alles blijft erop gericht om Anne te vinden. De zoekactie van politie, vrijwilligers en defensie gaat onverminderd door. De hulpdiensten stellen daartoe alles in het werk. Vele vrijwilligers helpen daarbij. Ze leven en helpen onverminderd mee met de familie. Anne vinden gaat boven alles.

Dit zegt de politie over de opgepakte verdachte:
[quads id=1]

[quads id=1]
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/10/05/video-vermissing-anne-faber/

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.