Turken gepakt met meer dan 200 miljoen euro aan coke (Buitenland)

…Volgens de Britten heeft de cocaïne in Europa een straatwaarde van meer dan 200 miljoen euro, maar of de drugs ook voor Europa bedoeld waren is niet duidelijk….

Spanje doet enorme drugsvangst op schip in Atlantische Oceaan. De Spaanse autoriteiten hebben een sleepboot met aan boord 3700 kilo cocaïne onderschept tussen Madeira en de Azoren. De drugs zaten verstopt in een vloer onder de keuken.
[quads id=1]
Leden van de Spaanse politie vonden op het schip 165 pakketjes van 23 kilo met daarin cocaïne. Ze kwamen erop af na een tip van het Britse National Crime Agency. Volgens de Britten heeft de cocaïne in Europa een straatwaarde van meer dan 200 miljoen euro, maar of de drugs ook voor Europa bedoeld waren is niet duidelijk.


Aan boord waren zes Turken en een man uit Azerbeidzjan. Ze zijn opgepakt. Het schip is naar de Spaanse havenstad Cádiz gebracht.
Bron: NOS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.