Nederlander omgekomen bij vliegtuigcrash in Spanje

…tegen een berg gebotst, waarna het toestel vlam vatte. Op de grond veroorzaakte het vliegtuigje een kleine bosbrand. Het lichaam van de Nederlander,…

Bij een ongeluk met een klein vliegtuig op Mallorca is een Nederlandse man om het leven gekomen. Volgens Spaanse media overleed de 47-jarige Richard de Nijs toen hij gisterochtend neerstortte in het Tramuntana-gebergte.
[quads id=1]
Kort nadat de Nederlander onder prima weersomstandigheden was opgestegen, zou hij in de bergen in een dicht wolkendek terecht zijn gekomen. Hoogstwaarschijnlijk is hij tegen een berg gebotst, waarna het toestel vlam vatte. Op de grond veroorzaakte het vliegtuigje een kleine bosbrand. Het lichaam van de Nederlander, die in Barcelona woonde, werd in de cockpit teruggevonden.

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt het overlijden van de 47-jarige Nederlander. ,,We hebben contact gehad met de familie. Die reist in verband met het overlijden af naar Spanje, waar de man al een tijd woonde.”

De bekende stylist Maik de Boer bevestigt op Instagram het overlijden van de Nederlander. Hij betreurt het omkomen van De Nijs, die in Spanje leerde kennen en met wie hij daar ‘een beginnende vriendschap’ had. ,,Ik heb je ervaren als een inspirerende, warme, gastvrije, lieve man en koester de momenten die we samen hadden.”
[quads id=1]
Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.