Drie dronken mannen reden de goot in

dronken paramaribo

…Door onbekende redenen raakte het voertuig waarin de drie dronkaard zaten van de weg en kwam terecht in een langs de weg lopende goot. Er deden zich gelukken geen persoonlijke ongelukken voor….

Drie mannen raken in dronken bui weg naar huis kwijt. Drie mannen zijn op zondag 1 oktober naar een vakantieoord in het ressort Zanderij geweest voor vertier.
[quads id=1]
De mannen deden zich flink te goed aan alcohol. In hun dronken bui vertrokken zij per auto terug en kozen in plaats van de rijrichting naar Paramaribo, de richting van de Weg naar West Suriname.

Door onbekende redenen raakte het voertuig waarin de drie dronkaard zaten van de weg en kwam terecht in een langs de weg lopende goot. Er deden zich gelukken geen persoonlijke ongelukken voor.

De ingeschakelde politie deed de plek van het geval aan. de bestuurder noch de inzittende konden bij navraag aangeven welke richting zij op moesten om huiswaarts te keren. De dronkaards zijn overgebracht naar het politiebureau.

De chauffeur blies bij de blaastest drie maal het toegestane promillage. Het toegestane promillage is 220 microgram per uitgeademde liter lucht.
[quads id=1]
Het rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Het voertuig dat aanzienlijk beschadigd is, is ter herkeuring in beslag genomen. na verhoor is het trio heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.