Video – Tyrone Spong geeft Suriname een wereld titel!!

Spong Amerika

…Spong heeft alles gedaan om Suriname, zichzelf en zijn fans trots te maken. En dat zijn we ook! Als boodschap geeft Spong aan de jeugd mee; “Als je gelooft in jezelf en je hard werkt is alles mogelijk”….

Tyrone Spong stond gisteren na ruim een half jaar weer in de boksring. Dit keer vocht hij onder de vlag van Suriname, in een titelgevecht in Mexico, op tegen de Mexicaan Sergio ‘La Tota’ Ramirez. Er werd gevochten voor de WBC Latin American Title of the World. Spong heeft gewonnen!!
[quads id=1]
Tyrone Spong meer bekend als ‘The King of the Ring’ heeft eerder al negen bokswedstrijden achter de rug die hij won middels KO. De in Suriname geboren voormalig MMA vechter geeft aan langdurig en intensief te hebben getraind voor deze wedstrijd. Spong heeft alles gedaan om Suriname, zichzelf en zijn fans trots te maken. En dat zijn we ook! Als boodschap geeft Spong aan de jeugd mee; “als je gelooft in jezelf en je hard werkt is alles mogelijk”.

Bekijk hier de video’s omtrent de wedstrijd van gisteren:

[quads id=1]

Share met iedereen om te laten zien hoe trots we zijn!!
Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.