Video – Man rijdt ex klem en steekt haar neer (Rotterdam)

…De vrouw is na de steekpartij met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis. Volgens de politie liggen problemen in de relationele sfeer…

Aan de Zinkerstraat in Rotterdam is zondagochtend een vrouw gewond geraakt nadat zij was gestoken. De vrouw was voorafgaand aan de steekpartij door een ander voertuig klemgereden en met haar auto tegen een woning tot stilstand gekomen.
[quads id=1]
De vrouw is na de steekpartij met onbekend letsel vervoerd naar een ziekenhuis. Volgens de politie liggen problemen in de relationele sfeer ten grondslag aan het incident. De bestuurder van het andere voertuig is door de politie aangehouden.

De Forensische Opsporing en de Verkeers Ongevallen Analisten zijn ter plaatse om de sporen van het ongeval in kaart te brengen. Door de aanrijding tegen de woning is ook de constructie van enkel bovengelegen balkons onstabiel geworden. Bewoners is geadviseerd hier voorlopig geen gebruik van te maken.

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Editing: Ed Koorengevel – Camera: Video Duivestein
Bron: MediaTV.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.