Video – Voor wie kraak jij? Manhoef of Bonjasky?

...Manhoef heeft Bonjasky in geen van de vorige ontmoetingen kunnen stoppen maar hij is er zeker van dat het dit keer anders zal zijn…

Op 29 oktober vindt de World Fighting League FINAL 16 plaats in het Topsportcentrum te Almere. De matchmakers hebben de beste partijen neergezet voor hét kickboksevenement van het jaar.

De hoofdpartij van de avond gaat tussen Melvin Manhoef(l) en Remy Bonjasky. De twee stonden dinsdag tegenover elkaar in Amsterdam voor een ‘staredown’ en daar ging het er niet bepaald lief aan toe (zie video onderaan).

De levende legendes hebben al drie keer eerder tegenover elkaar gestaan. Manhoef heeft Bonjasky in geen van de vorige ontmoetingen kunnen stoppen maar hij is er zeker van dat het dit keer anders zal zijn. Op papier lijk Bonjasky nog steeds de favoriet maar het gaat niet alleen om wat op papier staat.

Manhoef heeft wedstrijd ritme en is door de jaren heen actief gebleven in het MMA. Bonjasky vocht zijn laatste partij in 2014 en zal naast zijn lichamelijke training ook mentaal sterk genoeg moeten zijn om deze partij te pakken.

Bekijk de hilarische ‘staredown’, waarbij de kleinere Manhoef een stoel gebruikte om langer dan Bonjasky te lijken:

Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.