24-jarige Stefany opgesloten voor mishandeling werkgeefster

vechten Paramaribo

…De werkneemster raakte zodanig verhit dat zij deze met een voorwerp te lijf ging. De werkgeefster liep een barstwond en een bult aan het hoofd op…

De 24-jarige Stefany H. is op maandag 2 oktober aangehouden voor het mishandelen van haar werkgeefster. De vrouw kreeg tijdens haar werkzaamheden een meningsverschil met de werkgeefster die uitmondde in een woordenwisseling.
[quads id=1]
De werkneemster raakte zodanig verhit dat zij deze met een voorwerp te lijf ging. De werkgeefster liep een barstwond en een bult aan het hoofd op. Zij is met een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis.

De verdachte is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Toen bleek dat het slachtoffer zich medisch niet heeft laten behandelen, is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie de verdachte Stefany op dezelfde dag in vrijheid gesteld.

Voorbeeldfoto

[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.